Natalia nu are nici macar doi ani si deja are prea multe jucarii. De care se plictiseste usor, putine sunt cele care ii devin de suflet. Si niciodata nu stii care ii place, care ii atrage atentia. Prin urmare am si un sac de jucarii ignorate complet, unele nou-noute, altele usor uzate, dar toate in stare foarte buna. 
Si apare intrebarea: ce ne facem cu aceste jucarii?! 
Iata cateva idei. 

1. Le puteti oferi cadou/dona
La prieteni cu copii (mai mici), la familii numeroase, la familii sarmane.  
Asigurati-va ca prietenii nu se supara sa primeasca jucarii „folosite” – eu una mereu m-am bucurat de ele, mai ales ca cele folosite s-au dovedit a fi si cele mai de succes :)) Probabil pentru ca au fost „testate” inainte. 


2. Le puteti vinde
Pe diferite site-uri specializate, pe Facebook. Jucariile sunt foarte scumpe si sunt la mare cautare second-hand. Problema e ca aici trebuie sa va implicati mai mult: sa pozati jucariile, sa le ambalati, sa le puneti la posta. Luati asadar in calcul si aceste minusuri. 
3. Vindeti jucariile pentru o cauza nobila 
Talcioc Urban organizeaza talciocuri pentru a strange bani pentru copii bolnavi. Ce soarta mai buna pot sa aiba jucariile nedorite ale copilului?!
4. Schimbati jucarii cu alti parinti 
La Timisoara se organizeaza Schimb de Jucarii, evenimente in cadrul carora parintii schimba intre ei jucarii. 
Iar la Ploiesti se organizeaza Bazarul Copiilor unde se vand/schimba/doneaza hainute si jucarii. 
5. Reciclati-va propriile jucarii 
Asa procedez eu: depozitez jucariile in cutii mari de plastic si i le ofer copilului prin rotatie. Astfel, dimineata de dimineata, Natalia se bucura sa desfaca o noua cutie, cu alte jucarii. Din cand in cand, le rasturnam pe toate, le sortam si le asezam din nou in cutii pentru a fi descoperite.
sursa foto ebay