Nici nu va imaginati cat ma bucur sa va anunt urmatorul Atelier culinar pe care il organizez impreuna cu cameliaminisan.blogspot.com, mai ales ca refacem un atelier tare drag noua si participantilor: cel de framantat si savurat paine de casa! 🙂

De data asta am schimbat cateva detalii, astfel incat am adus multe imbunatatiri atelierului.

In primul rand vom lucra cu faina buna asigurata de Boromir. Tot ei ne vor asigura si sortuletele si un premiu pentru cea mai deosebita paine.
La paine vom adauga si un ingredient miraculos: cartofii! 🙂 Astfel ca va voi invata cum sa pregatim una dintre cele mai irezistibile si gustoase paini traditionale.

Si mai e ceva!

Painile le vom coace intr-un cuptor special asigurat de Pizzeria La Maria si tot ei ne vor pregati un gulas delicios cu care sa servim painile la care am lucrat!

Asa cum v-am obisnuit deja Atelierul v-a fi impartit in doua parti – partea culinara in care vom framanta si decora painile si o parte creativa (Atelierul de zambete).

Info Atelier de Paine

Data: duminica 26 sept 2010, ora 11.00 – 15.00
Locatia: Pizzeria La Maria – Str.Miron Costin 11 Timisoara
(in zona P-ta Maria, straduta perpendiculara pe Malul Begai. De la pizzerie, privind vis-a-vis (peste Bega) se vede cladirea Pasmatex)
Taxa de participare* (se achita la sosire): 30Ron/adult (20Ron/copil intre 3-10ani)
Inscrieri**: amainbucatarie@gmail.com sau 0723 049 584 -Camelia

*Taxa de participare acopera: toate ingredientele si materialele necesare Atelierului, masa de pranz (gulas de vita si muraturi), apa, limonada, cafea.
** Datorita cererilor mari pt participarea la Atelierele noastre, persoanele inscrise la Atelier vor avea locul rezervat pana duminica la ora 11.10. Daca se intarzie (si nu se anunta telefonic intarzierea), locurile vor fi redistribuite participantilor veniti spontan.


Harta pentru gasirea locatiei.


View Larger Map