Tot am fost intrebata despre cartile preferate ale Nataliei si in sfarsit am reusit sa ma mobilizez si sa pozez cateva dintre ele.

Natalia e o cercetatoare inraita, dar nu o cititoare :))
Adica petrece mult timp rasfoind carti, studiaza, dar nu are rabdare sa ii citesc eu. Mereu da pagina sa vada ce urmeaza si arata cu degetelul intreband ce e acolo sau exclamand fericita daca recunoaste ceva.

Dar sa povestim despre cartile in sine.

1. Mini-biblioteca cu carti Pepa – carti micute, cartonate, lucioase, cu culori frumoase si desene simple. Perfecte pentru manutele mici 🙂
2. Primele cuvinte de la Teora. Dupa parerea mea cuvintele sunt complet aiurea alese, dar nu asta conteaza – ci o folie lucioasa si colorata care e sub unele poze. Atata au fost de fosnite si rasfoite incat cartea abia mai rezista din incheieturi. 
3. Stii cine traieste la ferma? de la Editura Crisan. O carte interactiva pentru ca animalele sunt ascunse dupa „usi” pe care cei mici le pot deschide si inchide. Nici nu va pot povesti de cate ori a deschis si inchis Nati usile de la aceasta ferma :))
4. Vocile Fermei tot de la Editura Crisan. Grafica lasa mult de dorit (parca e facuta in paint) dar apasand butoanele de pe margini se aud diverse animale. Din nou, cartea interactiva castiga la punctaj 😉

5. Animalele de la Editura Crisan – o carte imensa, pe care Natalia o cara cu ravna cand vrea sa o rasfoiasca, care are niste poezioare foarte dragalase si unele dintre animale scot si sunete. Grafica deosebita. In mod paradoxal, paginile preferate ale Nataliei sunt cele unde sunt prezentate liste din animalele de la ferma sau ale padurii si sta minute in sir cu degetul pe ele intreband de zeeeeci de ori ce animal este acolo :))
6. O carte in maghiara care a castigat inima Nataliei pentru ca pe fiecare pagina este un animal si un petec de blanita de alta textura. Cu adevarat o carte de mangaiat 🙂
7.  Pufulet de la Editura Crisan – o carte cu o grafica exceptionala care a cucerit-o pe Natalia. Mai ales ultima pagina unde sunt adunati toti prietenii lui Pufulet. Din nou, repetam de zeci de ori fiecare animal!

8. O carte deosebita, magnetica. Impreuna cu carticica primiti magneti cu personajele din Peppa Pig si in carte sunt mai multe „decoruri” in care puteti pune in scena propriile aventuri cu Peppa.

Sper ca v-a fost util acest post 🙂