1.  Pentru ca tot vroiam sa o las pe Natalia sa fircaleasca pe geamuri, am gasit si solutia perfecta: sa lase urme pe geam, dar si sa spal eu usor dupa ­čÖé – Markere lavabile pentru sticla (wishlist)

2. Pisicile Aristocrate  – Aceasta este si o recomandare, dar si o marturisire: nu am citit nici o carte de atat de multe ori ca pe asta! Noroc ca imi placeau Pisicile Aristocrate si inainte sa le descopere Natalia, dar zau, sunt foarte aproape de saturatie :))
Pana una alta, v-o recomanda cu caldura. Desenele sunt faine si foile rezistente. Pe testate ­čśë

3. Tomky are super reduceri la hainutele de iarna. Daca mai vreti sa prindeti ceva, e bine sa va hotarati repede. Am vazut hainute reduse si cu 75%.

4. Un eveniment la care nu am cum sa ajung, dar care mi s-a parut foarte interesant si am zis sa vi-l recomand voua, celor care aveti cum sa mergeti. 
Detalii gasiti aici

5. Acesta este puzzle-ul preferat al Nataliei. Preferat de vreun an de zile :)) M-am bucurat mult sa il regasesc de cumparat si la noi, vi-l recomand cu caldura! Il gasiti aici.

6. Legat de punctul anterior, eu pun acest puzzle pe wishlist. Revenim cu impresii ­čÖé
Pe acesta il gasiti aici.

7. Am citit pareri foarte bune despre acest joc si l-am tot cautat si eu. L-am gasit aici si sper sa il comand cat mai repede si pentru Natalia. Deci si acesta e (deocamdata) pe wishlist.