Ultimele articole

Despre amanicolae.ro

 Bine ati venit pe amanicolae.ro! 
Eu sunt Ama Nicolae, am 34 de ani si locuiesc langa Timisoara.
Sunt mama a doi copii minunati: Natalia (n. aprilie 2011) si Robert (n. ianuarie 2015).

Am pornit primul meu blog in 2006, pe o platforma gratuita. Era un blog personal, nascut din nevoia de a avea un spatiu de exprimare.
Ulterior, s-a nascut si blogul culinar (Ama in bucatarie), cel pentru care – cel mai probabil – ma si cunoasteti.

Dar viata mea s-a schimbat. Am devenit mama si toate valorile mele s-au dat peste cap. Am devenit preocupata de familia noastra, de copii, de mancarea pe care o asez pe masa, dar si de cum sa conduc cat mai bine gospodaria noastra.
Am devenit interesata de planificat, de bugete, de orice ne facea viata mai frumoasa si mai linistita. Am devenit pasionata si de dezvoltare personala, mai ales pentru ca m-am reprofilat si am inceput sa lucrez de acasa si pentru ca a trebuit sa duc o continua lupta cu mine pentru a fi tot mai eficienta, dar si prezenta in viata copiilor mei.

Prezenta mea online s-a modificat, in mod natural, si dupa preocuparile mele. Iar in 2015 m-am mutat de pe platforma gratuita pe amanicolae.ro, un loc unde am strans toate blogurile mele.

Ulterior, listele mele s-au transformat in agende care ajuta o multime de alte femei sa se organizeze. Le gasiti in magazinul meu online – aici.
In plus fata de agende, am inceput sa lucrez si direct cu cei care doresc sa fie mai bine organizati si sa aiba o productivitate mai mare in tot ceea ce fac. Detalii aici.

In paralel cu toate acestea, m-am ocupat de social media marketing pentru mai multe firme si am tradus 3 carti (parenting, dezvoltare personala si neuropsihologie).

Toate acestea m-au ajutat enorm si mi-au oferit sansa de a-mi imbogati experienta. Atat in ceea ce priveste cresterea si promovarea unei afaceri in mediul online, organizarea si mentinerea unei rutine pentru a putea lucra de acasa pe mai multe proiecte, dar mai ales pentru a intelege mai bine mintea noastra si cum putem folosi ceea ce ne invata stiinta pentru a ne antrena sa obtinem ceea ce ne dorim.

Iar daca vreti sa aflati ce mai pregatesc si de acum inainte, va puteti abona la newsletter aici.