1. TONY ROBBINS – BANII: STĂPÂNEȘTE JOCUL
(cartea o gasiti aici)
Probabil cea mai bună carte de educație financiară scrisă în ultimii 20 ani. O carte plină de informații, care, deși se adresează în primul rând contribuabilului american, conține o mulțime
de informații care te vor ajuta să ajungi la independența financiară, o temă atât de necesară. În peste 700 de pagini, Tony Robbins îți explică detaliat cum să creezi un portofoliu de investiții, care sunt capcanele fondurilor de investiții, îți împărtășeste din experiența celor mai importante figuri ale investițiilor financiare. O mulțime de exemple, studii de caz și un ton prietenos te vor face să consideri cartea un ajutor exceptional în drumul tău spre independența financiară.
2. GEORGE S. CLASON – CEL MAI BOGAT OM DIN BABILON
(cartea o gasiti aici)
O carte clasică în literatura financiară, apărută în 1926, scrisa sub forma unor pilde care se desfășoară în orașul antic, Babilon.
Cele mai multe cărți despre independența financiară, cele mai multe cursuri și traininguri despre acest domeniu au la bază principiile care se regăsesc în această carte.
Este o carte foarte ușor de citit, cu povești scurte, dar memorabile, iar fiecare dintre ele se termină cu o concluzie puternică.
Este una dintre cele mai importante cărți despre libertatea financiară, care poate fi citită și inteleasă și de un copil, și de un adult, dar și de un octogenar.
3. NAPOLEON HILL – DE LA IDEE LA BANI
(cartea o gasiti aici)
Este una dintre cele mai cunoscute cărți ale lui Napoleon Hill și una dintre cele mai vândute cărți din toate timpurile. O carte motivaţională despre cum poţi ajunge să fii un om de succes cu foarte mulţi bani într-un timp bine definit.
O carte care nu doar se citește, ci se studiază. Este obiectul multor traininguri, conferințe, dar si manual de studiu.
4. T. HARV ECKER – SECRETELE MINȚII DE MILIONAR
(cartea o gasiti aici)
O carte ușor de citit și de înțeles. Autorul explică că până nu înţelegi importanța banilor, vei fi întotdeauna sărac. Cartea tratează mai puțin ceea ce trebuie învățat și mai mult ceea ce trebuie „dezvățat“.
T. Harv Eker explică faptul că schimbarea amprentei financiare presupune conştientizarea modului cum gândeşti despre bani, punctul de origine unde a început această gândire şi să
începi să te disociezi de ea.