Ingrediente:
Spalati si curatati zarzavaturile si puneti-le la fiert in bucati mari – de aceea aceasta supa este comod de facut cand nu aveti chef sa tocati legume.
Cand au fiert legumele le strecurati si le asezati intr-un vas separat. Aici le pasati bine cu un robot de bucatarie, pana cand obtineti o pasta omogena.
Pasta obtinuta o introduceti la loc in supa lingura cu lingura, in timp ce amestecati. Dupa ce ati introdus toata pasta si ati amestecat suficient de bine sa nu ramana cocoloase, adaugati patrunjelul tocat foarte marunt si mai dati o data in clocot. Se serveste cu crutoane de paine.
Cum se fac crutoanele?Taiati cateva felii de paine in cubulete si rumeniti-le bine intr-o tigaie cu unt incins. Pentru aroma painea poate fi inmuiata inainte de prajire intr-o pasta foarte lichida de usturoi.
***Vegetable cream soupBoil together all the vegetables you have around 🙂 After they have boiled, take them out of the water and turn them into an homogenous paste that you will put back in the soup spoon by spoon, mixing carefuly all the way. Add the finely chopped parsley and let it boil for 5 more minutes. Serve with croutons.