A fost si a patra editie a Schimbului de Carti la Timisoara!

S-a adunat lume multa si o gramada considerabila de carti. Cu 10 % dintre ele am plecat eu acasa, in caz ca va intrebati ce am indesat in poseta usriasa, pe care am adus-o (strategic!) cu mine.
Imi plac surprizele care mi se fac cu aceasta ocazie. Prezenta domnului Ioan Usca (multumesc pentru carte! ;)), lui Marius si Sneji, a lui Richie si a Anei (fosta colega de facultate, adusa la SDCT nu de mine, ci de Dan!).
Bineinteles, pentru mine cea mai mare surpriza (si victorie tactica!) ramane prezenta lui Dan la SDCT! I-au sclipit ochii cand a vazut ca Marius a scos din geanta Trainspotting si nu a rezistat nici la Letopizdet-ul adus de Richie. A venit cu ele acasa foarte mandru si hotarat sa le dea gata pana la urmatoarea intalnire!

Eu m-am procopsit – ca de obicei – cu un numar exagerat de carti – vreo 7, nici nu am mai stat sa numar.

Dar cel mai incantata sunt de The Hitchhiker’s Guide to the Galaxy, adusa special pentru mine de Alina (multumesc frumos, frumos de tot!)

Desi are cam 800 de pagini si este infricosator de groasa, abia astept sa o incep! 😉

La Old Boy’s am schimbat aproape in totalitate asezarea meselor (am carat si din cealalta incapere vreo 2) si ne-am intins in voie si dupa cum ne-a dorit sufletul.
Abia cand am ajuns acasa am observat ce decor aveam in spate:

Ma miram eu de ce toti reprezentantii sexului puternic – care au crescut surprinzator de mult! – s-au asezat in zona aia ! ;))) ok, ok, sunt rautacioasa! 🙂

***
Au fost prezenti:
Alina
Ana
Iulia
Nuzzu
Tania (avem doua Tania :))
Timea